Arvien vairāk uzņēmumu apzinās telemātikas sistēmu piedāvātos ieguvumus savu autoparku pārvaldīšanā. Vēl jo vairāk, tie meklē papildu risinājumus, ko integrēt savās esošajās sistēmās, lai padarītu uzņēmuma procesus ērtāk pārvaldāmus. Tachogram ir radīts, lai palīdzētu integrēt tahogrāfu datu analīzi uzņēmumu sistēmās trīs veidos – ar REST API, FTP failu augšupielādi un e-pasta integrāciju.

1.  REST API

REST API ir vispopulārākais veids, kā savienot Tachogram ar uzņēmuma telemātikas sistēmu. Lai izveidotu API atslēgu, vispirms piešķir tai nosaukumu, kas paskaidro, kādam mērķim tā sistēmā tiks izmantota. Tas palīdzēs arī vēlāk atšķirt API atslēgas gadījumā, ja tu jau izmanto vai plāno izmantot vairākas.

Kad tas izdarīts, Tachogram izveidos atslēgu, ko nepieciešams iekopēt telemātikas sistēmā, kurā uzņēmums veic autovadītāju un transportlīdzekļu karšu lejupielādes. Iespējams, sistēma pieprasīs veikt kādu papildu konfigurāciju, lai pabeigtu integrāciju. Ja būsi visus soļus veicis pareizi, integrācija būs pieejama lietošanai jau pēc neilga brīža. Pēc tam visi tahogrāfa faili vienmēr tiks automātiski sūtīti uz Tachogram.

2. FTP failu augšupielāde

Pirmais solis, lai izveidotu šo integrāciju, ir tāds pats kā REST API gadījumā – ir jānorāda nosaukums.

Kad tas izdarīts, Tachogram piešķirs lietotājvārdu un paroli, ar ko pievienoties serverim un aktivizēt integrāciju. Šos datus ir nepieciešams nokopēt un saglabāt drošā vietā, jo vēlāk tie nebūs pieejami Tachogram sistēmā. Lietotāja informācija būs nepieciešama, lai telemātikas vai citā sistēmā pieslēgtos FTP serverim un nosūtītu ddd failus uz Tachogram serveriem.

Izveidojot FTP failu integrāciju, jāņem vērā, ka vienas augšupielādes maksimālais apjoms ir 50 MB. Visi faili pēc apstrādes būs pieejami Tachogram sistēmā.

3. E-pasta integrācija

Iespējams, vienkāršākais veids, kā nosūtīt autovadītāju un transportlīdzekļu karšu failus uz Tachogram, ir izmantojot e-pasta integrāciju. To uzstādīt ir pavisam vienkārši – uzņēmuma profila iestatījumos atrodot e-pasta integrācijas sadaļu un nospiežot pogu ģenerēt. Tādejādi tiks izveidota e-pasta adrese, uz kuru sūtot ddd failus, tie automātiski augšupielādēsies Tachogram sistēmā un būs pieejami tālākai analīzei.

Ir vairāki veidi, kā integrēt Tachogram ar tevis izmantoto telemātikas sistēmu – kā Mapon, tā jebkuru citu. Tas ļauj vēl vairāk automatizēt uzņēmuma procesus, tādejādi ietaupot laiku un resursus. Ja esi ieinteresēts uzzināt vairāk par mūsu integrācijas iespējām, droši sazinies ar mūsu komandu, rakstot uz info@tachogram.com vai zvanot +371 60001308.