Tachogram ir radīts tā, lai risinājums būtu pieejams, izmantojot vienkāršu, maciņam draudzīgu karšu lasītāju. Savienojot to ar savu Android viedtālruni, tev būs pieejamas visas Tachogram piedāvātās iespējas – no atlikušā darba laika plānošanas līdz paziņojumiem par pārkāpumiem. Tomēr ne visi karšu lasītāji ir savienojami ar aplikāciju, tāpēc esam sagatavojuši sarakstu ar 7 populārākajiem ražotājiem, kuru karšu lasītājus šobrīd var lietot kopā ar Tachogram aplikāciju.

Iespēja lietot Tachogram aplikāciju kopā ar citiem karšu lasītājiem padara to par vienkārši izmantojamu un finansiāli izdevīgu risinājumu. Tas nozīmē, ka tev nav obligāti nepieciešams Tachogram autovadītāja kartes lasītājs, lai izmantotu aplikāciju. Tomēr jāņem vērā, ka oriģinālais karšu lasītājs un aplikācija nodrošinās labāko risinājuma lietošanas pieredzi.

Paskaidrojot, vēlamies teikt, ka ne visi karšu lasītāji atbalsta mūsu aplikācijas funkcionalitāti. Tāpēc, ja vēlies izmantot alternatīvu mūsu karšu lasītājam, iesakām tev apskatīt zemāk esošo ražotāju un karšu lasītāju modeļu sarakstu.

Tachogram aplikāciju var izmantot ar šo septiņu ražotāju karšu lasītājiem:

  1. OmniKey AG (CardMan 3121, CardMan 3021, CardMan 1021, CardMan Smart@Link and CCID Smart Card Reader);
  2. Advanced Card Systems, Ltd (ACR38 SmartCard Reader, ACR39U);
  3. SCM Microsystems, Inc. (SCR35xx Smart Card Reader, uTrust 2700 R Smart Card Reader, SCR355 SmartCard Reader);
  4. Gemalto (GemPC Twin SmartCard Reader);
  5. Cherry GmbH (SmartTerminal XX44);
  6. Realtek Semiconductor Corp.;
  7. VASCO Data Security International (Digipass 905 SmartCard Reader).

Izmantojot jebkuru no augstākminēto zīmolu ierīcēm, tu varēsi izmantot visas Tachogram aplikācijas piedāvātās funkcijas.

Tomēr ir viena lieta, kas tev jāņem vērā gadījumā, ja tev ir Samsung viedtālrunis ar USB Type-C datu un uzlādes savienojumu – tev būs nepieciešams speciāls adapteris, lai to savienotu ar karšu lasītāju. Diemžēl neviens no karšu lasītājiem nav savienojams ar oriģinālo ražotāja adapteri. Šādā situācijā tu vari atsevišķi iegādāties Micro USB to USB Type-C OTG pāreju, vai pasūtīt Tachogram karšu lasītāju, kuram komplektā iekļauts arī šis adapteris.

Savukārt, ja tavam viedtālrunim nav nepieciešams USB Type-C adapteris, bet tu neesi drošs, ka aplikācija būs saderīga ar tavu esošo karšu lasītāju, kas nav iekļauts augstāk minētajā sarakstā, lejupielādē aplikāciju no Play Store un sāc 30 dienu bezmaksas izmēģinājumu, lai pārliecinātos par karšu lasītāja savienojamību ar aplikāciju.

Statistika liecina, ka vairums mūsu klientu ir izvēlējušies izmantot Tachogram aplikāciju komplektā ar mūsu karšu lasītāju. Ja vēlies to iegūt arī savā īpašumā, pasūti karšu lasītāju mūsu mājaslapā, un mēs to piegādāsim tevis norādītajā adresē vienas līdz četru nedēļu laikā (atkarībā no tavas atrašanās vietas). Papildus, ja tu jau esi izmēģinājis aplikāciju un vēlies turpināt to lietot ar oriģinālo Tachogram karšu lasītāju, tev būs pieejams arī ļoti izdevīgs komplekta piedāvājums, kas iekļauj 6 mēnešu abonementu ar 40% atlaidi.

Reģistrējies Tachogram pavisam nesen? Uzzini vairāk par datu analīzi un tās grafikiem, lasot mūsu blogu!