Jauna pakalpojuma izmēģināšana var būt satraucoša – jāapgūst daudz jaunu lietu, tāpēc neizbēgami rodas jautājumi par to, kā to izdarīt pareizi.  Brīžos, kad tev ir kāds jautājums par Tachogram, mūsu klientu atbalsta komanda ir gatava sniegt tev nepieciešamo atbalstu. Vēl jo vairāk, klientu atbalsta komandas vadītājs Uldis ir apkopojis atbildes uz pieciem populārākajiem jautājumiem par Tachogram, lai palīdzētu tev saņemt atbildes uz saviem jautājumiem vēl ātrāk. 

1. Vai vienu karšu lasītāju drīkst izmantot vairāki cilvēki?

Jā. Karšu lasītājs netiek piesaistīts konkrētam lietotājam, tāpēc droši vari to lieto kopā ar kolēģiem. Tomēr ne visi karšu lasītāji ir savienojami ar Tachogram aplikāciju, tāpēc iesakām apskatīt sarakstu ar tiem ražotājiem, kuru karšu lasītājus var lietot kopā ar mūsu aplikāciju, vai izvēlēties oriģinālo karšu lasītāju, kas tev nodrošinās labāko risinājuma lietošanas pieredzi.

2. Vai divi autovadītāji var izmantot vienu kontu, lai augšupielādētu savas kartes datus?

Ja autovadītājs ir izveidojis privātpersonas kontu, to var izmantot tikai viņš pats, augšupielādējot savas vadītāja kartes datus. Savukārt, veidojot uzņēmuma kontu, tajā var izveidot neierobežotu skaitu autovadītāju profilu. Tādā gadījumā pastāv trīs iespējas:

1. Tu esi uzņēmuma konta administrators. Šī loma ļauj tev piekļūt visu autovadītāju augšupielādētajiem failiem un pārvaldīt uzņēmuma kontu.

2. Tavs autovadītāja profils ir piesaistīts uzņēmuma kontam. Šajā gadījumā tu varēsi izmantot profilu tikai ar savu vadītāja karti.

3. Kiosks – uzņēmuma konta veids, kas nodrošina iespēju vairākiem autovadītājiem augšupielādēt savu karšu datus vienkopus. Pēc augšupielādes tavas kartes dati būs pieejami tikai uzņēmuma konta administratoram un tavā autovadītāja profilā.

3. Kādas ierīces atbalsta Tachogram mobilo aplikāciju?

Šobrīd Tachogram aplikāciju var izmantot ar 161 Android viedtālruni, un mēs pastāvīgi turpinām testus ar jaunām ierīcēm, lai nodrošinātu, ka mūsu datubāzē vienmēr ir pieejama aktuāla informācija. Savas iekārtas saderību ar aplikāciju vari pārbaudīt šeit vai veikt testu pats, lejupielādējot aplikāciju savā viedtālrunī, jo pastāv iespēja, ka vēl neesam paspējuši to izdarīt. Ja pārbaudē atklāj, ka tavs viedtālrunis atbalsta Tachogram aplikāciju, bet nav iekļauts mūsu datu bāzē, lūdzu pastāsti par to mums, rakstot uz info@tachogram.com.

4. Kāpēc mana oriģinālā USB Type-C pāreja nedarbojas?

Gadījumā, ja tev ir Samsung viedtālrunis ar USB Type-C datu un uzlādes savienojumu, tev būs nepieciešams speciāls adapteris, lai to savienotu ar karšu lasītāju. Diemžēl neviens no karšu lasītājiem nav savienojams ar oriģinālo ražotāja adapteri. Šādā situācijā tu vari atsevišķi iegādāties Micro USB to USB Type-C OTG pāreju, vai pasūtīt Tachogram karšu lasītāju, kuram komplektā iekļauts arī šis adapteris.

5. Kāpēc es saņemu e-pasta paziņojumus?

Izveidojot jaunu lietotāja kontu, sistēmā pēc noklusējuma tiek uzstādīti brīdinājumu iestatījumi, kas ietver arī paziņojumu nosūtīšanu uz reģistrācijā norādīto e-pasta adresi. Tu vari tos mainīt jebkurā laikā sava profila iestatījumos sadaļā “Brīdinājumi”.

Mēs ceram, ka šī informācija tev patiesi noderēs. Tomēr gadījumā, ja tev rodas vēl kādas neskaidrības, jautājumi vai ieteikumi, kā mēs varam uzlabot tavu Tachogram lietošanas pieredzi, droši sazinies ar mums, rakstot uz info@tachogram.com!