Back to all posts
Kuljettajan aktiviteetit ja ajopiirturirikkomusten analysointi nyt saatavilla iOS-applikaatiossa

Kuljettajan aktiviteetit ja ajopiirturirikkomusten analysointi nyt saatavilla iOS-applikaatiossa

Tachogram julkaisee iOS- sovellukselleen uuden päivityksen, jonka avulla tärkeimmät tiedot on nähtävillä tien päällä. Sen lisäksi, että voit ladata kuljettajakortin tiedot missä ja milloin tahansa, voit myös hyödyntää uusia kuljettajien rikkomuksiin ja aktiviteetteihin liittyviä ominaisuuksia.  Käytettävissäsi on yksityiskohtaisia visualisointeja ja erittelyjä siitä mitä teet ja milloin. Mukana on lisäksi hyödyllistä tietoa ajopiirturirikkomuksista.

Kuinka käyttää uusia ajopiirturitietojen analysointiominaisuuksia

Ensiksi, varmista että olet päivittänyt Tachogram- applikaation viimeisimmän version. Jos tämä on jo tehty, sinun tarvitsee vain avata sovellus ja kuljettajanäkymä.  


Näet tärkeimmät toiminnalliset numerot, kuten jäljellä olevan päivittäisen ajoajan, jäljellä olevan ajoajan ennen seuraavaa pakollista taukoasi, pidennykset ja paljon muuta. Näytön oikeassa alakulmassa on luettelomerkkikuvake, joka vie sinut uuteen Aktiviteetit -ominaisuuteen.

Tachogram kopsavilkums
Kuljettajanäkymä Tachogramissa

Tachogramin uusi Aktiviteetit- näkymä

Pääset uuteen Aktiviteetit- näkymään klikkaamalla luettelomerkkikuvaketta. Täällä voit nähdä visualisoinnin työ-, ajo- ja lepoajoistasi, sekä rikkomusten lukumäärän (jos niitä on) valitun ajanjakson aikana. Oletusasetuksena on viikoittainen näkymä - voit selata päiviä vaakasuunnassa.

Tachogram nedēļas skats
Kuljettajan aktiviteetit viikkokohtaisesti

Voit klikata sinua kiinnostavaa päivää, tai vaihtaa yhden päivän näkymään painamalla näytön yläreunassa olevaa Päivänäkymä ("Day view")-painiketta.

Tachogram dienas skats
Kuljettajan aktiviteetit päiväkohtaisesti

Tässä näkymässä voit skrollata päivästä toiseen pystysuunnassa. Klikkaamalla tiettyä päivää, saat avattua tarkemman näkymän päivän tapahtumista. Näet sekä työ-, ajo- ja lepoaikojen visualisoinnin, että luettelon kuljettajan kaikista rikkomuksista.

Tachogram-sovelluksen uuden päivityksen avulla voit paitsi ladata kuljettajakorttisi tiedot Tachogram-palvelimille, myös tarkastella niitä sovelluksessa välittömästi latauksen jälkeen. Joten jos haluat käyttöösi uusimmat tiedot ja visualisoinnit Tachogramin iOS -sovelluksessasi, harkitse iOS-kortinlukijamme ostamista!

Tachogram vienas dienas skats
Päiväkohtainen näkymä

Ajo-, lepoaika- ja ajopiirturirikkomukset ja niiden merkitykset

Voi olla haasteellista pysyä kartalla siitä, mihin sääntöön mikäkin rikkomus liittyy. Siksi Tachogram yrittää tehdä kuljettajille ja esimiehille mahdollisimman helpoksi muistaa mikä tarkoittaa mitä. Klikkaamalla rikkomusta, esille tulee yksityiskohtainen näkymä, joka kertoo milloin rikkomus on tapahtunut, mikä rikkomus on kyseessä, sekä sääntö johon se liittyy. Tämä auttaa sinua paitsi ymmärtämään paremmin, myös välttämään vastaavat rikkomukset - samoin kuin niihin liittyvät sakot - vastaisuudessa.

Tahogrāfa pārkāpumi un paskaidrojums
Rikkomuksen yksityiskohdat

Yksityiskohtainen silmäys kuljettajan aktiviteetteihin

Lopuksi, Rikkomukset-osion alapuolella näet jälleen kuljettajan aktiviteetit visuaalisesti esitettynä ja luettelomuodossa. Painamalla Yksityiskohtainen aktiviteettilista -painiketta näet erittelyluettelon päivän aktiviteeteista, kuten  ajo- ja lepoaikojen alkamis- ja päättymisajankohdista. 

Toiminnot ja asettelu ovat samat esimiehille, jotka seuraavat useiden kuljettajien toimintaa. Ainoa pieni ero on, että aluksi on painettava päävalikon Kuljettajat-painiketta, minkä jälkeen voit valita listasta haluamasi kuljettajan ja käyttää yllä kuvattuja ominaisuuksia.

Izvēlne ar šoferiem - stūres simbols
Päävalikko – ratin kuva on "Kuljettajat"-painike

Tässä olivat viimeisimmän Tachogram iOS-sovelluksen päivityksen tärkeimmät parannukset. Nämä tiedot ovat varmasti hyödyllisiä sekä kuljettajille, että esimiehille, jotka käyttävät iOS-laitteita tien päällä, tai toimistolla. Jos sinulla ei vielä ole Tachogramia, voit ladata sovelluksen App Storesta ja kokeilla sitä ilmaiseksi kuukauden ajan!