Back to all posts
Tachogram saatavilla nyt myös iOS-laitteille

Tachogram saatavilla nyt myös iOS-laitteille

AppleInsiderin mukaan maailmassa on tällä hetkellä yli miljardi aktiivista iPhone-laitetta, mikä tekee Applesta yhden Euroopan suosituimmista matkapuhelinvalmistajista. Yrityksenä teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi mahdollisimman monien ihmisten saatavilla. Uskomme, että julkaisemalla Tachogram sovelluksen Applen iOS-käyttöjärjestelmän laitteille olemme askeleen lähempänä tämän tavoitteen saavuttamista.

Tachogram iOS-sovelluksen kehitys

"Tähän asti Tachogram on ollut saatavilla vain Google Play ja Huawei App Gallery -kaupoista. Siksi mobiilisovellus oli saatavilla vain Android-puhelimiin. Olemme kuitenkin jo jonkin aikaa saaneet kyselyitä asiakkailta, erityisesti yritysten omistajilta, koskien Tachogram sovelluksen saatavuutta myös Apple-laitteisiin," kertoo Tachogram iOS projektipäällikkö Līva Gundega Ermansone.

"Haluamme, että Tachogram on kaikkien kuljettajien, esimiesten ja yritysjohtajien saatavilla riippumatta siitä, mitä mobiililaitetta hän käyttää. Ottaen siis huomioon iOS-mobiililaitteiden suosion markkinoilla ja vastataksemme asiakkaidemme kysyntään, päätimme kehittää Tachogram-mobiilisovelluksen myös iOS-käyttäjille,"

hän selittää.

Mitä ominaisuuksia uudessa Tachogram iOS-sovelluksessa on?

Tässä vaiheessa Tachogram iOS-mobiilisovellus tarjoaa vain sen yleisimmin käytetyn ominaisuuden – digipiirturien etäluennan. Kun olet ladannut kuljettajakorttitiedot, voit käyttää muita Tachogram ominaisuuksia sekä nähdä ja hallita kaikkia tietojasi kirjautumalla sisään Tachogram-tilillesi selaimen kautta. Siellä näet mm. jäljellä olevat ajo- ja lepoajat, jotka Tachogram laskee automaattisesti, kun kuljettajakorttitiedot ladataan.

Lisäksi kuljettajat voivat tallentaa historiatietoja, tarkastella toimintakaavioita ja asettaa muistutuksia muistuttamaan heitä tietojen lataamisesta ja kuljettajakortin vanhentumispäivistä.

Yritysjohtajat puolestaan ​​arvostavat lisäominaisuuksia, kuten tietojen saantia API:n, FTP:n ja sähköpostin kautta, rikkomustrendejä ja riskiluokitusraportteja, rikkomusten selityksiä, kuljettajan ajotietoja, matkakustannuksia.

Kortinlukija iOS-laitteellesi

Digipiirturien lataaminen tien päällä vaatii kortinlukijan sekä iOS- että Android-käyttäjille. iOS-kortinlukija eroaa siten, että sen liitin on erityisesti suunniteltu sopimaan iOS-laiteporttiin, mikä tekee siitä yksilöllisen. Tällä hetkellä vain Tachogramin kehittämät iOS-kortinlukijat ovat yhteensopivia mobiilisovelluksen kanssa. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole omaa Tachogram iOS-kortinlukijaa, voit ostaa niitä rajoitettuina määrinä verkkosivustoltamme.

Jos kuulet ensimmäistä kertaa Tachogram palvelusta, meillä on sinulle hyviä uutisia! Samoin kuin Android-käyttäjille, myös iOS-käyttäjille tarjoamme mahdollisuuden testata palveluitamme veloituksetta 30 päivän ajan.

Seuraavat vaiheet Tachogram iOS-sovellukselle

Tiimimme on nyt ottanut ensimmäiset suuret askeleet, jotta Tachogram olisi saatavana myös iOS-laitteiden käyttäjille. Verrattuna Android-mobiilisovelluksen versioon se tarjoaa tällä hetkellä rajallisen valikoiman ominaisuuksia. "Tällä hetkellä työskentelemme aktiivisesti aktiivisuuskaavion toteuttamiseksi iOS-sovelluksessa, koska se on yksi yleisimmin käytetyistä ominaisuuksista käyttäjien keskuudessa," Līva sanoo. Voidaan siis odottaa, että ne Tachogramin ominaisuudet, jotka ovat Appple- käyttäjille tällä hetkellä saatavilla vain selaimen kautta, ovat lähitulevaisuudessa saatavilla myös iOS-sovelluksessa.

Tavoitteenamme on kehittää yhtäläiset toiminnot sekä Android- että iOS-mobiilisovelluksille, jotta jokainen käyttäjä saa Tachogramista kaiken irti. Jos sinulle herää kysymyksiä palveluumme liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse suomi@mapon.com.